Afhaal mogelijkheden voor thuis

Afhalen bij de Voorkamer

 

Vanaf 1 juni 2020 vernieuwen wij onze afhaalmogelijkheden! hieronder een overzicht wat er allemaal mogelijk is.

 

Traiteur weekmenu

Iedere week zullen wij u verrassen met een nieuwe traiteur weekmenu onder het motto “ smakelijk, snel en makkelijk ‘ . Dit menu zullen wij iedere zondag bekend maken via onze Facebook pagina en op onze site. U kunt het menu van woensdag t/m zondag tot 13:30 bestellen op onze site voor dezelfde dag, en is af te halen tussen 16:30 en 17:30 ( andere tijden in overleg ). Het is ook mogelijk de gerechten los van elkaar te bestellen.

Let op! Het menu geven wij gekoeld aan u mee maar is makkelijk en snel te verwarmen. Het menu is 3 dagen houdbaar dus u kunt er makkelijk meerdere dagen van genieten. 

 

Weekmenu 24 juni t/m 28 juni

Gazpacho van verse tomaat, bleekselderij, rode paprika en gerookte kipfilet (koude zomerse soep)

///

Caesar salad (maaltijdsalade) met gerookte kip, sardine, caesar dressing, Parmezaanse kaas en knoflookcroutons 

///

Crème brulée van limoen met krokante karamel en gemarineerde Granny Smith appel

 

€ 20,00 p.p.

 

3- gangen verrassingsmenu:

 

De kwaliteit die u gewend bent in ons restaurant maar dan bij u thuis. Het verrassingsmenu bestaat uit een voor-, hoofd-, en na-gerecht en word bereid en gekoeld aan u meegegeven. Het grootste gedeelte hoeft u alleen nog maar te garneren op de borden met uw eigen creativiteit . Het hoofdgerecht is makkelijk te verwarmen met de uitleg die wij aan u meegeven. Het is zelfs mogelijk het verrassingsmenu te laten begeleiden met bijpassende wijnen speciaal geselecteerd door Janneke. 

 

Het menu is iedere week tot donderdag avond 23:59 te bestellen op onze site en kan op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:30 en 17:30 bij ons opgehaald worden ( andere tijden in overleg).

 

€ 35,00

 

Zondag middag brunch

 

Gezellig met het gezin op zondagmiddag aan onze uitgebreide High tea brunch ( en met een beetje geluk lekker in het zonnetje in de tuin). De brunch is iedere week t/m vrijdag 23:59 te bestellen op onze site en iedere zondag af te halen tussen 12:00 en 14:00 ( andere tijden in overleg). 

De brunch zal bestaan uit:

 

Seizoens soepje 

///

3 luxe belegde mini broodjes

1 mini croisantje

1 mini pain au chocolat

 

kleine pasta salade

mini quiche 

///

3 stuks zoetigheden 

honing + verse munt

verse jus d'orange

 

€ 22,50

 

Iets anders te vieren?

 

Heeft u een speciale gebeurtenis te vieren en wilt u dit naar eigen wens invullen? Neemt u dan contact op met ons op 013-511 12 05. Wij kunnen buiten deze mogelijkheden altijd meedenken naar uw wens.