Eten en slapen; ism b&b de Nieuwe Warande

Duurzaam genieten

Denk je aan Brabant, dan denk je aan ‘goei eten’. De provincie waar je behalve goed kunt fietsen nog beter kunt afstappen.

Daarom bieden wij graag dit arrangement ‘Duurzaam genieten’ aan in samenwerking met

B&B ‘De Nieuwe Warande’ in Tilburg (www.denieuwewarande.nl).

Niet zomaar een B&B, maar eentje waar beleving, duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Uw ontbijt komt zoveel mogelijk van producten van eigen erf of lokale ondernemers.

Misschien vindt u het leuk om te zien waar dit vandaan komt? Met een dwaalkaart kunt u heerlijk genieten van de tuin met leuke verhalen onderweg. Wist u dat een kip met een witte oorlel een wit ei legt en een kip met een rode oorlel een bruin ei?

 

Duurzaam genieten; Brabant gastvrij arrangement

2 dagen | €89,- per persoon: overnachten, dineren en ontbijten.

Duurzaam genieten; Brabant op zijn best arrangement

2 dagen | €115,- per persoon: overnachten, dineren inclusief wijnarrangement of andere dranken en ontbijt.

 

​Dag 1:

Vanaf 15.00 aankomst in B&B ‘De Nieuwe Warande’ met ontvangst met een drankje en een lekkernij.

‘s Avonds bij ons een 4 gangen keuze menu VK. In een avondvullend programma serveren wij smakelijke gerechten van lokale ondernemers die veelal duurzaam of biologisch zijn. En bent u een wijnliefhebber, dan bent u met Janneke als sommelier helemaal aan het goede adres. Zeker als het mooi weer is: in de knusse binnentuin waant u zich ‘God in Udenhout’. Als afsluiting krijgt u koffie met lekkernijtjes.

Kortom u wordt met dit arrangement helemaal in de watten gelegd.

Uiteraard bieden wij een haal- en brengservice aan. Dat maakt dat u nog meer ontspannen kunt genieten. Liever de 2 kilometer even uitwaaien op de fiets? Er staat een fiets gratis voor u beschikbaar.

En daarna natuurlijk naar bed in de heerlijk comfortabele B&B.

Dag 2:

Eerst lekker even uitslapen en dan een heerlijk ontbijten

Tenslotte wensen wij u na 12.00 weer graag een goede reis naar huis en krijgt u een klein aandenken mee van uw verblijf in Brabant.