Afhaal mogelijkheden voor thuis

Bestellen kan dagelijkst voor woensdag t/m zondag, bestellingen dienen voor 00:00 binnen te zijn om de volgende dag af te halen. Ophalen kan tussen 16:30 en 18:30

3-gangen wildmenu

te bestellen voor vrijdag, zaterdag en zondag.

Incl. een volledige beschrijving en foto’s hoe u de gerechten het beste kunt verwarmen en opmaken.

 

Fazant en croute, crème van aubergine, gegrilde stoofpeer,
 krokante serranoham

 

*****

 

Ravioli van wildpeper, bouillon van gebrande ui, gekarameliseerde kastanje, 

 

*****

 

Hertenbiefstuk, gebakken paddenstoelen, witlof en jus incabes

 

39,50

 

Traiteur gerechten

Los te bestellen van woensdag t/m zondag

Diverse aperitief mogelijkheden

oesters | pata negra | Tzar caviar | desembrood 

vanaf €2,75

 

Diverse cava en wijnen

vanaf €10,00

 

Voorgerecht | terrine van eendenrilette en koud gerookte eend met kweepeer compote

€12,50

Hoofdgerecht | hertensukade met rode kool, stoofpeer en jus van cranberry

€17,50

Dessert | karamel flan met cranberry compote, dolce leche en fris-zure eiwitschotsen

€ 10,00

 

Kaasplankje

4 soorten kazen, gerookte amandelen, druiven en honing

€10,00

 

Friandises

3 stuks zoete lekkernijen, lekker voor bij de koffie of thee na het diner

€4,50

 

Erwtensoep

500 ml. 7,50

1000 ml. 12,50

 

Hazenpeper

500 gr. 10,00

1000 gr. 17,50

 

Rendang van Hert 

500 gr. 10,00

1000 gr. 17,50

 

Ovenschotel | gerookte zalm en zuurkoolstamppot 

500 gram €10,00

1000 gram € 17,50

 

Ovenschotel | rookworst en boerenkoolstamppot

500 gram €10,00

1000 gram € 17,50

 

Stoofpeertjes

per 4 stuks

4,00

 

Hete bliksem 

500 gram €7,50

1000 gram €12,50

 

borrelplank

diverse soorten kazen, hamsoorten, gedroogde worstjes, nootjes

incl. een fles huiswijn wit, rosé of rood

€30,00